google-site-verification: google91b43bb5b018c518.html
top of page

Ontmoet de nieuwe voorzitter

OVER ONS

Homestart_witpatroon.png
Ontmoet de nieuwe voorzitter: Rudy Benmeridja

 

Met veel enthousiasme en toewijding neem ik het voorzitterschap van Home-Start Vlaanderen vzw op. Als voormalig professional in de financiële wereld deel ik graag mijn expertise en ervaring in de werking. Ik geloof sterk in de missie van onze vzw en ben vastbesloten om het preventief gezinsondersteunend aanbod door vrijwilligers verder en sterker mee op de kaart te zetten. Samen kunnen we het verschil maken in het leven van gezinnen waarvoor de steun van een vrijwilliger bijzonder betekenisvol is.

Ik wil van de gelegenheid ook gebruik maken om de vele Home-Startvrijwilligers te danken voor hun onschatbare inzet. Hun toewijding en betrokkenheid zorgen ervoor dat onze organisatie succesvol is. Ik ben trots om deel uit te maken van zo'n geweldig team.

Vrijwilligers zijn niet alleen als gezinsondersteuner aan de slag bij Home-Start, maar zetelen ook in het bestuur of de algemene vergadering, werken mee in werkgroepen of nemen in hun lokale werking enkele logistieke zaken op zich.

 

We zijn op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die hun passie voor het Home-Startverhaal of ervaring als vrijwillige gezinsondersteuner willen delen en een actieve rol willen opnemen in het vormgeven van de toekomst van onze vzw als lid van de algemene vergadering of het bestuur. Of je nu ervaring hebt in dit werkveld of gewoonweg enthousiast bent om een positieve impact te hebben: we verwelkomen graag nieuwe gezichten en frisse ideeën. Samen kunnen we onze inspanningen versterken en nog meer gezinnen bereiken die behoefte hebben aan steun.

Aarzel niet en neem gerust contact op als je geïnteresseerd bent om lid te worden van onze algemene vergadering of bestuur. Jouw betrokkenheid en bijdrage zijn van onschatbare waarde voor het succes van onze vzw. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie de komende periode verder te bouwen aan een sterke en bloeiende vzw die burgers en gezinnen in Vlaanderen met elkaar verbindt en werk maakt van een kansrijke start voor elk kind.

Rudy Benmerdja – contacteer Rudy

voorzitter Home-Start Vlaanderen vzw

bottom of page